петък, 27 декември 2019 г.

Седемместният JAC S7 ще се произвежда и в Казахстан

Китайската марка разширява своята моделна гама със седемместният кросоувър - JAC S7. Неговите продажби в Китай, започват от февруари месец, 2020 година, а до края на същата година се очаква моделът да бъде достъпен на пазарите в Русия и Южна Америка. Освен в Китай, JAC S7 ще се произвежда и в Казахстан.
За задвижване кросоувърът ще разчита на два бензинови турбо двигателя с работен обем от 1.5 и 2.0 литра и мощност съответно от 174 и 190к.с. Серийно и двата агрегата са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане клиентите ще могат да поръчат и 6-степенна, роботизирана трансмисия. При всички случаи задвижващи са предните колела макар, че независимото задно окачване позволява лесно вграждане на заден диференциал. Дали обаче марката е разработила такава версия за модела остава загадка. 
Върховите версии на модела разполагат с цифров информационен панел пред водача и мулти медия, чиито екрани са с размер от 12.5-инча. Коженият салон, озвучителната система доставяна от "Infinity", панорамният отварящ се покрив, множеството камери и дистанционно отваряща се пета врата също присъстват в оборудването. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар