събота, 27 юли 2019 г.

Saleen с два нови електрически модела

Новите собственици на американската марка Saleen, която познаваме с моделите S7 и S1, представиха в Китай, два нови модела, които трябва да бъдат пуснати в продажба най-късно следващата година. Това са електрически задвижван градски модел с името Maiмai, чиято мощност ще бъде между 40 и 60к.с. и пълноразмерен SUV с мощност от около - 400к.с., задвижван също с електроенергия.
Подробности за двата модела не се съобщават, но новият собственик на марката в лицето на частната компания - Jiangsu Secco, има сериозни намерения да превърне Saleen в сериозен играч на китайския пазар. За целта дори е привлякла холивудската звезда Джейсън Стейтън и редица местни знаменитости, които трябва да популяризират марката в региона. 
Към този момент компанията предлага на пазара Saleen S1, а според последната информация в най-скоро време ще бъде възобновено и производството на Saleen S7, което обаче ще бъде силно лимитирано. Според непотвърдена информация новата версия ще носи името Le Mans и ще разполага с изцяло нов интериор, а мощността му ще е около 1500к.с.

Няма коментари:

Публикуване на коментар