сряда, 28 ноември 2018 г.

Lincoln Aviator ще се предлага и в Китай

Точно осем месеца, след като видяхме Lincoln Aviator Concept, марката представя производствената версия на модела, чиито продажби в САЩ, започват от средата на следващата година. Според говорител на концерна, този модел демонстрира най-доброто от марката и се прицелва към конкуренти като: Audi Q7 и Volvo XC90, като е разположен над Lincoln Navigator. За целта шест местният SUV е снабден с всички налични технологии, с които марката разполага. Такива например са възможността на клиента да използва своя смартфон за достъп в автомобила, интелигентното окачване, което сканира пътното платно за неравности и не на последно място хибридната система задвижваща модела. 
Стандартно Lincoln Aviator ще се задвижва от 3.0 литров, би-турбо бензинов мотор с мощност 400к.с., сдвоен с 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните колела. На лице ще бъде и Plug-in хибрид, чиято мощност е 450к.с. Задвижването на четирите колела ще се предлага, като опция само за бензиновата версия. 
Цени все още не се споменават, но вече е ясно, че освен в Северна Америка, Близкия изток и Русия, моделът ще се предлага и в Китай. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар