понеделник, 12 ноември 2018 г.

Китайският Chevrolet Captiva, за сега само в Южна Америка

Новото поколение на Chevrolet Captiva, ще бъде предназначено предимно за пазарите в Южна Америка, а за основа на модела е взет китайският Baojun 530. Това не трябва да ни изненадва, тъй като китайският модел до голяма степен използва техниката на споменатият вече Chevrolet Captiva. Очевидно GM, не си е направил труда да преобрази своя модел,а просто е сменил емблемите и радиаторната решетка. Производството ще се осъществява в Китай, като механиката и интериора също ще са идентични с тези на китайският модел. 
За задвижване, новото поколение на Captiva ще разчита на бензинов, 1.5 литров, турбо мотор с мощност 147к.с., куплиран с механична или двудискова трансмисия. Задвижването ще се осъществява само посредством предните колела, като вариант 4х4, не се предвижда дори и за в бъдеще. 
Оборудването се очаква да бъде относително богато, като серийно освен стандартните вече климатична инсталация, мултимедия и ел. пакет ще бъдат налични още и панорамен стъклен покрив, ел. седалки с подгряване и камера за заден ход. До 2020 година този модел се очаква да бъде наличен и на пазарите в Малайзия и Индия, но там ще носи името Groove. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар