четвъртък, 20 септември 2018 г.

Ford Transit с фейслифт и изцяло нов интериор

Точно шест години след премиерата на последното поколение Ford Transit, марката освежава модела и му предоставя нови технологии включително и възможност за хибридно задвижване. Външно обновената версия разполага с нова оптика на фаровете, променена радиаторна решетка и нови брони. Производителят съобщава още, че моделът е станал по-лек, а полезният товар увеличен. 
Под капака място намира нов - 2.0 литров дизел във версии на мощност от 104, 128, 168 и 185к.с., като всички са оборудвани със Сарт/Стоп система и куплирани с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане се предлага микрохибридна система работеща под напрежение от 48V, която подпомага стартирането на автомобила и доприноса зо 3%, по-нисък разход на гориво. Версията със задвижване на четирите колела остава в гамата на модела. В по-късен етап за някои агретаги ще се предлага и нова, 10-степенна, автоматична трансмисия. 
Интериора също е основно преработен, като впечатление прави завишеното качество на материалите. Налице е и мултимедийна система и редица системи и асистенти за шофиране, като: асистент за паркиране, система за разпознаване на пътни знаци, система за предотвратяване на сблъсък, предна и задна камера за по-добър обзор, адаптивен автопилот и др. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар