сряда, 28 март 2018 г.

Lincoln Aviator Concept подготвя публиката за нов модел на марката

американската марка си е поставила за цел да съживи своите продажби, като предлага на своите клиенти атрактивни модели с подобаваща визия и съвременни технологии. Концепцията представена на автосалона в Ню-Йорк, напълно доказва тези намерения още повече, че същата е готова да бъде внедрена в серийно производство още през следващата година. 
Lincoln Aviator Concept е построен върху изцяло нова платформа със задвижване на задните колела, а серийният модел ще бъде позициониран под Lincoln Navigator.  Въпреки спортно ориентираният дизайн, концепцията разполага с място за 7 човека и изключително луксозен интериор. Инструментариумът е дигитализиран, а на централната конзола място намира 12-инчов дисплей. Окачването пък е снабдено със сензори сканиращи пътното платно, които подават информация към главния компютър, който пък подготвя настройките на електромагнитните амортисьори по време на движение. 
Технически подробности относно механиката не се споменават, но става ясно, че хибридната система е снабдена с бензинов, би-турбо агрегат вероятно V6-цилиндров.


Няма коментари:

Публикуване на коментар