вторник, 21 ноември 2017 г.

Lincoln MKC с фейслифт за моделната 2019г.

В средата на жизненият си цикъл Lincoln MKC , получава козметични промени, които имат за цел да увеличат или поне да задържат продажбите на американският SUV. Визуално промените са обхванали предимно предната част, която получава изцяло нова радиаторна решетка и леко променен дизайн на бронята. В задната част се наблюдава малко повече хром и нова подсветка на задните светлини. В интериора промени няма, но оборудването е станало по-богато, а системата за предотвратяване на сблъсък, която ще стане серийна за моделите предлагани в Европа от 2020 година ще се предлага и тук в базовото обзавеждане. 
Моторната гама остава без промени. Под капака място ще намират бензиновите 2.0 и 2.5 литрови агрегати с мощност съответно 245 и 285к.с., куплирани с автоматична трансмисия, като задвижването на четирите колела остава опция. 
Официалната премиера на обновеният Lincoln MKC ще се състои следващата седмица, когато врати ще отвори автосалона в Лос Анджелис, а продажбите в САЩ ще стартират през лятото на следващата година.. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар