понеделник, 2 октомври 2017 г.

Toyota Sequoia и Tundra с обстоен фейслифт

В края на миналата седмица в САЩ, японците показа изцяло обновената Toyota Sequoia, като модел за 2018 година. С изцяло нова предна част и нов интериор, моделът ще трябва да се задържи на пазара поне още 3 години, докато не бъде представено новото поколение. За целта в оборудването са добавени новите системи за пасивна и активна безопасност, както и тази за предпазване от сблъсък и разпознаване на пешеходци в градски условия. 
Под капака промени няма. За задвижване обновената Toyota Sequoia ще разчита на V8-цилиндровите, бензинови агрегати с работен обем от 4.7 и 5.7 литра и мощност съответно от 278 и 386к.с. Серийно те са куплирани с 6-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към задните колела, а срещу доплащане ще се предлага и задвижване 4х4. За сега не се споменава дали промените в дизайна на екстериора и интериора ще бъдат пренесени и в товарната версия, позната като Toyota Tundra.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Промените при товарният модел не са големи, но достатъчни за да им се отдели нужното внимание. Новата радиаторна решетка и фаровете с вградени LED, дневни светлини отличават обновената от настоящата версия. В интериора също се наблюдават леки промени свързани предимно с  инструменталния панел пред водача. В механиката и двигателния отсек, промени няма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар