понеделник, 7 август 2017 г.

BYD представя MPV модел под името Song Max

Китайският производител известен предимно със своите модели с нулеви емисии, представя MPV модел предназначен за вътрешният пазар. Неговото име е Song Max, а дизайна е дело на Волфган Егер, който е работил за марки като: Alfa Romeo и Audi. С дължина от 4.68 метра, моделът предлага предостатъчно място за седем човека разположен на три реда седалки, като последният ред се сгъва в багажното пространство и по този начин багажният обем се увеличава. Когато обаче на борда се намират седем човека, багажното пространство е крайно малко. 
Интериорът е модерен и предлага всичко необходимо за съвременното шофиране в интензивен трафик. Пълен ел. пакет, климатик, мултимедийна система с огромен тъчскрийн дисплей разположен вертикално са част от нещата, които ще се предлагат серийно за модела. Цената на базовата версия в Китай ще започва от около 15 000 долара. 
Под капака място ще намира 1.5 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 153к.с., куплиран с роботизирана скоростна кутия. За сега няма информация дали марката обмисля да предложи вариант изцяло задвижван чрез електромотор, но дори това и да стана, то няма да е по-рано от края на следващата година. Продажбите на BYD Song Max ще започнат от края на септември месец. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар