сряда, 17 май 2017 г.

Fiat Argo: Новото оръжие на марката в Южна Америка

От края на този месец в Южна Америка, започнат продажбите на изцяло новия Fiat Argo. Той ще бъде наследник на популярния Fiat Palio, като същевременно ще замести и Fiat Punto. Новият модел е базиран върху изцяло нова платформа, като първоначално ще се предлага във версия с пет врати. В по-късен етап ще видим седан и популярните в региона повдигнати версии, които при Fiat, носят наименованието - Avventura или Trakking. 
Под капака място ще намират бензиновите 1.0, 1.3 и 1.8 литрови мотори с мощност съответно: 72, 101 и 135к.с., които имат възможност да работят и с Етанол. Серийно моделът ще се предлага с 5 или 6-степенна, механична трансмисия, а за най-мощната версия ще бъде налична и изцяло нова 6-степенна, автоматична скоростна кутия. 
Все още не разполагаме със снимки на интериора, но се споменава, че същият ще бъде модерен контрастиращ с агресивният дизайн на екстериора, а оборудването подобаващо. Цената на базовата версия в Бразилия, снабдена с 1.0 литровият агрегат ще започва от 13 800 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар