сряда, 5 април 2017 г.

Alfa Romeo представи базовите версии на Stelvio

Италианците най-накрая представиха базовите версии на Alfa Romeo Stelvio, чиито продажби започват още това лято на пазарите в Европа, Африка и Близкия изток. Бензиновата модификация ще се задвижва от 2.0 литров, турбо мотор с мощност 200к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. 
Дизеловата версия ще разполага с 2.2 литров, турбо дизел в нива на мощност от 180 и 210к.с., като серийно движението ще се осъществява само чрез задните колела, чрез същата 8-степенна, автоматична трансмисия доставяна от ZF. Всички агрегати покриват нормите Евро6.
Според информацията ускорението на Alfa Romeo Stelvio от 0 до 100км/ч е в рамките между 7.2 и 7.6 секунди, а максималната скорост е между 210 и 215км/ч. Средния разход посочен от производителя е в рамките на 4.7 и 7л/100км. 
Стандартното оборудване включва: 17-цолови джанти, мултимедийна система с 6.5-инчов екран, кожен салон, система за предотвратяване на сблъсък, различни асистенти и мн. др. За съжаление все още цени не са обявени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар