понеделник, 30 май 2016 г.

Новият Buick GL8 ще бъде представен официално това лято

Не е тайна, че главният пазар на американската компания в момента е този в Китай и марката там предлага модели, които не са предназначени за пазарите в САЩ. Един от тях е MPV моделът - Buick GL8. Пред нас са първите изображения на новото поколение, което би трябвало да бъде налично до края на тази година. Според производителя новият модел използва същата платформа, като тази в настоящият, но има съществени промени в конструкцията на задното окачване, което ще бъде многоточково и ще предлага по-голям комфорт. Относно дизайна, то от пръв поглед си личи, че е изцяло нов. Страничните плъзгащи врати са запазени, но спускащата се линия в задния край на прозорците е изоставена. 
В интериора също се очакват съществени промени. той ще остане все така комфортен и високооборудван, като на лице ще бъде и нова инфоразвлекателна система с монитори и за втория ред седалки. 
По отношение на моторната гама там промени също се очакват. Бензиновият 2.4 литров, 4-цилиндров агрегат с мощност 167 и 186к.с. ще продължава да намира своето място под предния капак, но 3.0 литровият, V6-цилиндров агрегат ще бъде заменен от нов, 2.0 литров, турбо мотор с мощност 253к.с. Всички агрегати ще се предлагат с автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела.  Още информация, както и официалните снимки на модела очакваме да бъдат налични до края на лятото. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар