неделя, 18 октомври 2015 г.

Hyundai Mighty 2015 ще се предлага и извън Южна Корея

От този месец започва експорта на новото поколение Hyundai Mighty. Моделът е изцяло нов и ще предлага редица нововъведения особено по отношение на безопасността. В оборудването на модела срещу доплащане ще могат да се добавят неща като: асистент за поддържане на движението в пътното платно, активен контрол на стабилността, асистент за потегляни при наклон и др.
За задвижване Hyndai Mighty 2015 разчита на 4.0 литров, турбо дизел чиято мощност достига до 170к.с., куплиран с механична трансмисия предаваща движението към задните колела. В по-късен етап ще се предлага и трансмисия 4х4.
Окачването и спирачната система са изцяло нови. Предните дискови спирачки разполагат с 4 бутални апарати, а окачването притежава абсорбиращи, газови тампони. 


Кабината е с 37% процента по-лека от този на предшественика и също толкова по-здрава, а обзора на водача е увеличен с 2.2%. Подобрена е и шумоизолацията, а новите седалки допринасят за по-малка умора по време на движение. Като цяло дизайна на интериора е близък с този на леките автомобили на марката, а добро прави впечатление изключително високото качество на материалите. В оборудването няма да липсват климатична инсталация, подгряване на шофьорската седалка, мултифункционален волан и пълният ел. пакет.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар