сряда, 12 август 2015 г.

Hyndai прави заявка за нов премиум бранд с концепцията Vision G

Последната концепция на корейската марка наречена "Vision G", дава сериозна заявка за бъдещо купе базирано върху флагмана на марката - Hyundai Genesis. Дизайна е дело на международното подразделение на марката и е съобразен с вкусовете на клиентите от цял свят. Линиите са по-меки и лесни за възприемане. Като цяло това ще бъде бъдещия дизайнерски език, който марката ще наложи в своите модели. Интересна подробност обаче е липсата на каквито и да е емблеми на корейската марка. Вместо тях място намира лого, на което е изписано името Gemesis. Дали това е заявка за нов премиум бранд, който ще обхваща луксозните модели на марката предстои да разберем.  
Интериора също е на изключително високо ниво, но същевременно не блести с излишен лукс. Обстановката е по-скоро елегантна и релаксираща.  Всички материали са естествени и с изключително високо качество. Функциите на различните системи вкл. и тези на климатика се командват чрез нова мултимедийна система  с огромен тъчскрийн дисплей или от контролер  разположен на централната конзола зад скоростния лост. 
За задвижване концепцията разчита на нормален, V8-цилиндров, бензинов агрегат с мощност 425к.с., куплиран с 9-степенна трансмисия. Няма хибридни технологии или такива с горивни клетки, което ни навежда на мисълта, че всъщност пред нас стои един напълно завършен и готов за серийно производство модел. Въпросът по-скоро е - не дали, а кога ще бъде внедрен в серийно производство. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар